Ambasadorul Chinei, la expoziţia de artă tradiţională chineză în Argeş

După cum v-am anunțat, Ambasadorul Chinei, Excelenţa Sa Han Chunlin a venit la Mioveni unde s-a întâlnit cu primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu și a discutat despre colaborări, despre proiecte și investiții, dorind ca la Mioveni să facă și o fabrică.

Primarul Ion Georgescu l-a dus la mai multe obiective din Mioveni. Ambasadorul Chinei a vizitat Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, a fost la Spitalul Orăşenesc, dar şi mai multe fabrici din oraş.

Astăzi, la Muzeul Judeţean Argeş, Primăria orașului Mioveni alături de conducerea Centrului Cultural Mioveni au organizat o expoziție de artă tradiţională chineză. Ambasadorul a fost prezent la expoziție alături de deputatul Simona Bucura Oprescu, președintele Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, de primarul Ion Georgescu, vicepreședintele Consiliului Judeţean Argeş, Adrian Bughiu. La eveniment au fost prezenți ca și ieri oameni de afaceri, oameni de cultură, șefi de instituții și deconcentrate, etc

“Această expoziţie ne prezintă istoria milenară a Chinei. Aş vrea să mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă organizarea acestui eveniment. Aş vrea să mulţumesc Ambasadorului Republicii Populare Chineze Excelenţa Sa Han Chunlin, doamnei deputat Simona Bucura Oprescu, preşedintele Comisiei pentru Administraţie Publică şi Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaţilor, domnului primar Ion Georgescu, domnului Adrian Bughiu, vicepereşedintele Consiliului Judeţean Argeş”, a punctat Cornel Popescu, managerul Muzeului Judeţean Argeş. 

Advertisement

Lasă un răspuns