Primăria Berevoeşti, proiecte majore pe „Anghel Saligny“

La Berevoeşti, primarul Florin Proca face toate demersurile necesare pentru a implementa proiecte atât de necesare pentru comunitate. Tocmai de aceea, edilul a făcut toate demersurile pentru a atrage toate fondurile necesare pentru a implementa cât mai multe proiecte. O sursă importantă de finanţare a fost axa deschisă pe Programul Naţional „Anghel Saligny“. La nivelul localităţii au fost obţinute finanţări pentru trei proiecte majore. Două dintre proiectele atât de aşteptate de locuitorii comunei Berevoeşti fac referire la modernizarea infrastructurii rutiere.

Peste 3 milioane de lei pentru modernizarea drumurilor

După cum spuneam o atenţie deosebită acordă primarul Florin Proca pentru modernizarea ş reabilitarea infrastructurii rutiere. În acest sens au fost obţinute fonduri de peste 3 milioane de lei de la nivel guvernamental, fiind proiecte aprobate pentru finanţare. Cele două proiecte sunt după cum urmează:

Asfaltare drum centură DN 73 C – Primărie – 2.873.983,57

– Asfaltare drumuri comunale în comuna Berevoeşti, obiectiv: drum local strada Găneştilor – 1.061.133,43

Bani pentru reţeaua de canalizare

Un al treilea proiect important care va fi finanţat la nivelul localităţii Berevoeşti face referire la reţeaua de canalizare. Acesta este un proiect major, fiind atraşi peste 11 milioane de lei pentru echiparea staţiei de epurare la nivelul localităţii. Este un proiect care are menirea de a spori confortul la nivelul comunei Berevoeşti. După cum vă spuneam, proiectul prevede: „- Construire reţea canalizare şi echipare staţie de epurare – etapa II – 11.941.412,01“.

Lasă un răspuns