Fericiţi şi recunoscători! Grupul DIANA şi-a adjudecat trei trofee în cadrul ediţiei cu numărul XVII a Premiilor PIAŢA

Grupul DIANA şi-a adjudecat trei trofee în cadrul ediţiei cu numărul XVII a Premiilor PIAŢA – un eveniment de referinţă pentru industria bunurilor de larg consum, o competiţie în care cele mai bune echipe sunt desemnate prin voturile partenerilor de afaceri: retailerii votează pentru atribuirea premiilor destinate producătorilor şi distribuitorilor, în timp ce producătorii şi distribuitorii votează pentru desemnarea câştigătorilor trofeelor destinate comercianţilor.

DIANA Abator şi Fabrică de Mezeluri a obţinut locul I la secţiunea CEL MAI BUN PRODUS NOU, grupa PRODUSE DIN CARNE, cu Deliciul Boierului. Inspirat din tradiţiile culinare româneşti, Deliciul Boierului  este o delicatesă gata de savurat, o terină pregătită din carne de porc, atent aleasă, şi organe de porc. Produsul, ambalat în caserole cu greutate fixă de 500 de grame, a fost lansat la începutul lunii iunie 2022 şi a fost introdus în portofoliu în completarea gamei de Produse Boiereşti DIANA (Muşchi Boieresc, Ceafă Boierească, Piept Boieresc).

Reţeaua Magazine DIANA a câştigat premiul II la secţiunea CEL MAI BUN CONCEPT DE MAGAZIN, cu DIANA Gourmet şi premiul III la secţiunea CREATIVITATE ÎN RETAIL, pentru campania Planeta Animalelor.

Mulţumim pentru încredere şi susţinere clienţilor şi partenerilor! Mulţumim întregii echipe grup DIANA!

Lasă un răspuns