Vremea azi, 28 noiembrie. Se anunță ploi și atmosferă închisă în regiunile sudice și în cele estice

Luni vremea va fi inchisă în regiunile sudice și în cele estice, pe unde mai vin câteva ploi.  

În zonele intracarpatice vor fi nori de joasă altitudine sau ceață, izolat sunt posibile precipitații slabe mixte, dar apare și soarele în vest și în nord-vest. Maximele pornesc de la 2 grade în Bucovina și ajung până la 9 grade în vestul țării. 

Vremea în țară

Vedem cum va arăta vremea în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și Bărăganul. Cerul rămâne acoperit de nori, plouă din loc în loc și vântul va crește în intensitate. Temperaturile scad ușor și la amiază vor fi cel mult 7 grade.

Temperaturile scad ușor și în Moldova sudică și în nordul Munteniei. Maximele ajung pe la 6-7 grade, înnorările persistă și s-ar putea să picure puțin. La noapte ploile vor apărea în majoritatea zonelor.

În jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina găsim atmosferă închisă, temperaturi în scădere, poate și o ploaie slabă, trecătoare. Amiaza ne aduce temperaturi de până la 5 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș găsim vreme mai bună, apare și soarele, însă dimineața mai sunt condiții de ceață și e posibil să fulguiască puțin, mai ales în zonele de munte.

În vestul țării, în primele ore ale zilei, este ceață densă în unele zone, sunt posibile și precipitații slabe mixte, dar mai târziu zărim și soarele. Vântul va avea intensificări în munții Banatului și în vestul Meridionalilor, iar la amiază se ating 9 grade Celsius.

Și în Transilvania este ceață dimineața. Înnorările vor fi persistente, izolat sunt posibile precipitații slabe, iar la munte va fulgui trecător. După prânz se ating 7 grade în vestul provinciei.

În zona Olteniei, cerul rămâne acoperit de nori pe tot parcursul zilei. O să plouă din când în când, iar la amiază vor fi cel mult 7 grade.

În regiunile sudice vor fi înnorări persistente. E posibil să plouă slab, iar temperaturile scad ușor.

Lasă un răspuns