Balul Bobocilor de la Colegiul„I.C.Brătianu“, distracţie şi momente unice

Vineri seară a avut loc ediţia din acest a Balului Bobocilor de la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu“. Balul Bobocilor de la Colegiul I.C Brătianu din Piteşti  a fost epicentrul distracţiei, al tinereţii şi al petrecerii.  Evenimentul, cu adevărat fastuos, a adus în luminile rampei tineri visători, talentaţi, emoţii specifice şi tradiţionala competiţie pentru cucerirea titlurilor de Miss şi Mister Boboc. O sală plină ochi, cu tineri dornici de distracţie, fiecare cu telefonul pregătit pentru cele mai cool cadre, eleganţă, invitaţi cum nu s-au mai văzut la niciun bal din Piteşti, o atmosferă de neuitat-este caracterizarrea ediţiei din acest an a celui mai aşteptat şi, ulterior, comentat bal.

Momente de magie în competiţia pentru titlul de Miss şi Mister

Cele mai emoţionante momente, dar şi cele mai aplaudate au fost cele destinate competiţiei pentru obţinerea titlului de Miss şi Mister. Din juriu au făcut parte la acest eveniment profesori din cadrul prestigiosului Colegiu Naţional „I.C.Brătianu“, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, Dumitru Tudosoiu,directorul Florica Dumitru, Bogdan Ionescu, directorul adjunct al unităţii de învăţământ, dar şi Miss Globe Social Media 2022.

Directorul Florica Dumitru, mesaj aparte

De la acest eveniment nu putea să lipsească directorul acestui prestigios Colegiu. Florica Dumitru, directorul Colegiului Naţional „I.C.Brătianu“ a transmis şi ea un mesaj aparte tuturor celor prezenţi la eveniment şi a descris perfect Balul Bobocilor, ca fiind o seară a eleganţei şi rafinamentului. „Bine aţi venit la această seară a eleganţei, a rafinamentului şi a bunului gust. Este o seară care ne va conduce spre o noapte a zeilor. Este o seară în care juriul va avea o misiune destul de grea pentru că vom vedea cum se îmbină într-o armonie aproape perfectă frumuseţea, tinereţea şi talentul“, a punctat directorul Colegiului Naţional „I.C.Brătianu“ Florica Dumitru.

Dumitru Tudosoiu: „Sunt tare mândru că şi eu sunt profesor la Brătianu“

După cum vă spuneam, din juriu a făcut parte şi Dumitru Tudosoiu, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş. Acesta s-a bucurat din plin de o seară de poveste.

„De fiecare dată la Brătianu atmosfera este incendiară. Sunt nişte copii extraordinari, foarte frumoşi, ştiu să se distreze şi au oferit nişte momente extraordinare. Sunt tare mândru de ei. Sunt tare mândru că şi eu sunt profesor la Brătianu“, a subliniat Inspectorul Şcolar General din cadrul ISJ Argeş, Dumitru Tudosoiu.

Bogdan Ionescu, director adjunct Colegiul Naţional „I.C.Brătianu“: „Balul de la Brătianu poartă amprenta excelenţei“

Din cadrul juriului a făcut parte şi directorul adjunct al unităţii de învăţământ, Bogdan Ionescu, acesta transmiţând un mesaj aparte.

„Din punctul meu de vedere Balul Colegiului Brătianu poartă amprenta excelenţei şi frumosului sub toate formele şi aspectele sale. Având în vedere că tematica face referire la noaptea zeilor, le-aş transmite elevilor să reflecteze asupra următoarei întrebări: Oare ce am fi fără simbolurile şi miturile noastre? Organizatorii, elevii, au făcut o muncă extraordinară şi cuvintele sunt de prisos pentru a descrie atmosfera din această seară şi ceea ce am putut urmări“, a punctat Bogdan Ionescu, director adjunct în cadrul Colegiului Naţional „I.C.Brătianu“. La eveniment a fost prezentă şi Bianca Călian, Miss Globe Social Media 2022. „Mereu mi-am dorit să ajung la acest eveniment. Este balul cel mai cunoscut în Piteşti. Este cel mai bine organizat, au cei mai importanţi artişti şi mi-am dorit mereu să iau parte la acest eveniment. Iar faptul că fac parte din juriu este o mare onoare pentru mine“, a concluzionat Bianca Călian.

Luana Marinescu şi Călin Marinescu, Miss şi Mister Boboc

După cum vă spuneam, marile emoţii au fost în aşteptatul concurs de Miss şi Mister. Astfel, titlul de Miss a fost obţinut de frumoasa Luana Marinescu, în timp ce şarmantul Călin Marinescu a obţinut titlul de Mister. „A fost o experienţă minunată. Aş repeta totul de o mie de ori. A fost ceva extraordinar. Au fost şi momente mai grele, dar totul a fost minunat“, a precizat Luana Marinescu, Miss Boboc. După cum vă spuneam, titlul de Mister a ajuns la Călin Marinescu. „Sunt foarte bucuros că am putut obţine acest premiu. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, coregrafului, familiei şi colegilor. A fost o experienţă de neuitat“, a punctat şi Călin Marinescu, Mister Boboc.

Theo Rose şi Jador, spectacol de excepţie

Pe scenă au urcat tineri elevi foarte talentaţi din cadrul prestigiosului liceu.

Adelaide Weiss a fost una dintre elevele care a impresionat prin aptitudinile sale de artist. „Este un moment unic în viaţa elevilor şi mi-a plăcut foarte mult pe scenă pentru că îmi place să cânt şi vreau să cânt oriunde. Deci mi-a făcut o mare plăcere“, a punctat Adelaide. Seara a fost completată cu un show de senzaţie făcut de artişti de renume precum Theo Rose şi Jador. Piesele acestora au fost fredonate de toţi elevii.  A fost o atmosferă de neuitat, Balul Bobocilor organizat de Colegiul Naţional „I.C.Brătianu“ fiind fără discuţie un reper în ceea ce înseamnă distracţia în Argeş şi nu greşim când afirmăm că am asistat la evenimentul anului.

Advertisement

Lasă un răspuns