ŞOCANT! Bătaie CRUNTĂ la un liceu din Mioveni

Scene şocante petrecute la un liceu din Mioveni. Mai multe imagini au ajuns în spaţiul public în care mai mulţi elevi se bat pe holurile Liceului Tehnologic Construcţii de Maşini. Unul dintre elevi rupe chiar o bucată din lambriu şi o foloseşte ca bâtă, asta după ce îşi dă geaca jos şi rămâne în maieu. Reprezentanţii IPJ Argeş au deschis o anchetă în acest caz:

„În urma imaginilor apărute în spațiul public, cu privire la o stare conflictuală petrecută între mai mulți elevi, într-o unitate de învățământ din orașul Mioveni, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni s-au sesizat, din oficiu, în urma unui filmuleț apărut în spațiull public, cu privire la o stare conflictuală petrecută între mai mulți elevi, într-o unitate de învățământ din orașul Mioveni și efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință.
De asemenea, au fost sesizați și polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș”, transmit reprezentanţii IPJ Argeş.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura