Doi tineri beți au venit cu tractorul cu plug la mall. După ce au parcat au mers la restaurant să mănânce, apoi la păcănele

Doi bărbați din Bosia, Iași, beți criță, au mers cu tractorul cu plug la Iulius Mall. După ce au parcat au mers la restaurant să mănânce, apoi la păcănele. La plecare au dat nas în nas cu polițiștii.

Doi tineri, aflați sub influența alcoolului, au mers duminică seara la mall cu tractorul cu plug. Cel care a condus se numeşte Răzvan Bejenaru, iar amicul său de „aventuri”, Iulian Coteţ, scrie ziaruldeiasi.ro. După ce au băut un pahar de alcool la un bar din Bosia, cei doi s-au urcat în tractor și au pornit spre Iași. După ce au parcat tractorul în parcare la Iulius Mall, cei doi au mers să se distreze. Au mâncat la un restaurant din zonă, apoi au jucat păcănele la o sală din Tudor Vladimirescu.

La plecare au fost opriți de o patrulă a Poliției. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul care conducea tractorul nu avea permis de conducere, dar avea în schimb o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. La fel de beat era și colegul de pahar.

Lasă un răspuns