Tragedie pe Autostradă! Doi bărbați și-au găsit sfârșitul în urma unui accident înfiorător

Tragedie în Spania, pe autostrada N-111, în municipiul Albelda de Iregua, regiunea La Rioja, acolo unde , doi șoferi și-au găsit sfârșitul în urma unui accident înfiorător. Victimele sunt un român de 41 de ani, care se afla la volanul unei dube, și un medic spaniol de 62 de ani, care conducea un SUV. Cei doi au rămas încarcerați după impactul frontal, iar medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva, fiind declarați decedați, informează Observatornews.

Din primele verificări, se pare că unul unul dintre cele două vehicule ar fi putut intra pe contrasens, pe un troson cu linie continuă, unde depășirile sunt interzise. În plus, scrie publicația La Rioja, vizibilitatea este redusă din cauza înclinării drumului. A urmat un impact frontal devastator, în urma căruia ambii șoferi au murit pe loc.

Duba era condusă de un român în vârstă de 41 de ani, rezident în Logroño, în timp ce la volanul SUV-ului se afla José María Méndez Bayón, de 62 de ani, medic anestezist la spitalul Viamed Los Manzanos. Locuia în Nalda și, în momentul producerii accidentului, era în drum spre serviciu. 

Medicul José María Méndez Bayón era originar din Valladolid și lucra în La Rioja din 2004. 

Advertisement

Lasă un răspuns