Vremea azi, 25 ianuarie. Temperaturi de iarnă în toată țara!

Miercuri, avem soare în nord-vest şi centru, dar în rest se anunţă înnorări. Precipitaţiile vor fi slabe, sub formã de ploaie şi lapoviţa în Banat, Crisana şi pe litoral, iar în Moldova, Oltenia, Muntenia şi în Dobrogea, va ninge.

Maximele se vor situa între minus 2 grade în depresiuni şi 6 grade în nord-vestul tãrii.

Vremea în țară

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe-aici găsim atmosfera închisă şi precipitaţii sub toate formele. Vântul va fi destul de insistent, iar temperaturile continuă să scadă.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, găsim mulţi nori, dar apare puţin şi soarele printre nori. Predomina ninsorile şi se răceşte. Temperaturile trec cu greu de pragul îngheţului şi izolat va fi polei pe şosele.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina, înnorările persistă şi se face mai frig. Dimineaţă mai sunt condiţii de ceaţă, apoi vă va ninge cam peste tot.

În schimb, în nordul Transilvaniei şi în Maramureş avem o zi însorită şi temperaturi de până la 6 grade. La noapte va ninge sporadic şi minimele ajung până la minus 6 grade.

În ţinuturile vestice, predmina vremea închisă, mai vin câteva ploi şi lapoviţa în Banat, Crisana şi vântul se intensifică în sudul Banatului.

În Transilvania, găsim vreme destul de bună, un pic de ceaţă dimineaţa şi soare cu nori mai târziu. Doar în zonele de munte, va ninge slabe şi pe suprafeţe restrânse, iar temperaturile ajung până la 2 grade în zona Alba Iulia. În noaptea următoare, la Miercurea Ciuc vor fi minus 11 grade.

În sud-vestul ţării, predomină vremea închisă. În primele ore ale zilei, izolat va fi ceata apoi vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare. Se răceşte şi vor fi cel mult 3 grade.

În ţinuturile sudice, găsim mulţi nori şi ninsori din loc în loc. Temperaturile scad uşor şi nu trec de 2 grade.

Advertisement

Lasă un răspuns