ALERTĂ METEO! Argeșul sub cod GALBEN de ninsori și viscol!

Administrația Națională de Meteorologie a emis două avertizări cod galben pentru jumătatea sudică a țării. Urmează trei zile de ploaie și ninsoare, viscol în jumătate de țară începând de joi seara.

Meteorologii anunță trei zile de ploaie și ninsoare, viscol în jumătate de țară începând de joi seara. ANM a emis ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN pentru intervalul 26 ianuarie, ora 18 – 27 ianuarie, ora 10 când sunt așteaptate cantități însemnate de precipitații, polei, viscol în Carpații Meridionali și de Curbură și intensificări ale vântului.

”În intervalul menționat în Oltenia, local în Muntenia și în Carpații Meridionali și de Curbură vor fi precipitații însemnate cantitativ și se vor acumula cantități în general de 25…40 l/mp.

În județele Mehedinți, Gorj, Dolj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița și Prahova treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, iar în județele Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și Mun. București vor fi precipitații îndeosebi sub formă de ploaie și lapoviță și local se va depune polei.

Lasă un răspuns