Ca în filmele americane, urmărire cu focuri de armă în Argeș!

Posturile de ştiri, mai prezintă uneori, câte o ştire în care câte un american, este urmărit pe distanţe mari de echipajele de poliţie. De fiecare dată povestea se încheie prost pentru cel urmărit. Ba cu maşina buşită, oprit de fiecare dată cu focuri de armă, iar finalul este la poliţie şi în faţa procurorului. Aşa s-a întâmplat joi în Argeş, un conducător auto, a avut tupeul să nu oprească la semnalul poliţistului, iar ce a urmat a fost de filme americane, urmăriri până în pădure, focuri de armă.

Joi  în jurul orei 12.00, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe DN 73, pe raza localităţii Mărăcineni, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care era dat în atenţie, însă conducătorul auto nu s-a conformat şi şi-a continuat deplasarea.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, circa 10 km, până pe raza localităţii Miceşti, unde, bărbatul şi-a abandonat maşina şi a fugit în pădure.

„A fost somat să se oprească şi unul dintre poliţişti a efectuat un foc de avertisment în plan vertical, însă bărbatul şi-a continuat deplasarea, fiind depistat în pădure, de către poliţişti, la scurt timp.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, bărbatul, de 29 de ani, din Stâlpeni, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

Acesta a fost condus la sediul poliţiei, pentru audieri, urmând ca, în funcţie de probatoriul administrat să fie luate măsurile legale care se impun“, transmit poliţiştii argeşeni.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura