Astăzi se opreşte apa pe o stradă din Piteşti

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează locuitorii din zona străzii Bănănăi cu privire la faptul că în data de 14.02.2023, în intervalul orar 10:00- 14:00, va fi oprită alimentarea cu apă potabilă. Oprirea este necesară în vederea cuplării reţelei de alimentare cu apă nou executate la reţeaua existentă.

Noua reţea de alimentare cu apă este executată în cadrul Contractului de lucrări nr. 270/2022 – CL5.3 – „Reabilitarea şi extinderea reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Piteşti – Zona Sud , aferent „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Argeş, în perioada 2014 – 2020  – Cod MySMIS2014 + 149090, finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM).

Apă Canal împreună cu echipa constructorului, li-mitează pe cât posibil disconfortul locuitorilor din zonă şi îi asigurăm că vom face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Totodată, roagă utilizatorii afectaţi de această lucrare să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Societatea Apă Canal 2000 SA reaminteşte consumatorilor că investiţiile pentru modernizarea şi dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung şi vizează asigurarea unor servicii de calitate.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura