Crimă în Pitești! Bărbat omorât de propriul său fiu , de 16 ani!

Un bărbat în vârstă de 78 de ani a fost găsit decedat în locuinţa sa din municipiul Piteşti, în noaptea de joi spre vineri, pe cadavru fiind observate urme de violenţă. Principalul suspect este chiar de fiul său, de 16 ani.

Un bărbat în vârstă de 78 de ani a avut o moarte violentă. A fost găsit fără suflare în casă. Cea care a alerta Poliția a fost chiar fosta lui soție, care le-a spus oamenilor legii că nu poate pătrunde în locuinţa lui. Ea susținea că s-a dus în miez de noapte la locuința bărbatului să își caute fiul, în vârstă de 16 ani, care locuia cu tatăl.

Bărbatul era mort de mai multe zile, iar pe trupul lui au fost identificate urme de violență. Prezenta are mai multe tăieturi. Cadavrul era acoperit cu o pătură și mai multe haine.

Principalul suspect în cazul bărbatului găsit mort în casă este chiar fiul acestuia, un băiat în vârstă de 16 ani. Băiatul este cunoscut consumator de droguri. Acesta se afla sub influența stupefiantelor, în cursul nopții când a fost găsit de oamenii legii. De altfel, în camera lui, polițiștii au descoperit mai multe tipuri de substanțe psihoactive, potrivit curier.ro. În prezent, adolescentul se află in custodia anchetatorilor.

Lasă un răspuns