Detalii șocante! Bărbatul din Pitești ar fi fost omorât în timpul unei petreceri, apoi fiul a organizat și alte chefuri cu cadavrul în casă

Scene de groază în Piteşti. Bărbatul de 78 de ani, găsit mort în locuința lui din Pitești, a fost ucis cu bestialitate, iar principalul suspect este chiar de fiul lui, un băiat în vârstă de 16 ani. Poliţiştii au o ipoteză-şoc: pensionarul a fost ucis la o petrecere şi apoi au mai avut loc astfel de petreceri, cu cadavrul în casă.

Potrivit România TV, în casa în care locuia cu tatăl lui, băiatul de 16 ani ținea deseori petreceri, iar procurorii iau in calcul ipoteza ca bărbatul sa fi fost ucis chiar in timpul unei petreceri organizate de fiul sau. Nu este exclus chiar ca băiatul să fi dat petreceri și cu cadavrul în casă.

Adolescentul a fost dus la spital de mama lui, într-o stare severă de sevraj. ”Ca motiv de prezentare a fost agitatie psiho-motorie. Era constient, cooperant. A afirmat ca a consumat substante psihoactive de genul etniobotanice ”, a declarat Tudor Ionescu, manager Spitalul de Pediatrie Pitești.

Deși adolescentul a recunoscut în fața medicilor ca a consumat droguri, testele au ieșit negative. Anchetatorii vorbesc despre consumul unui nou tip de droguri care este de 10 ori mai periculos decât Metamfetamina și nu se depisteaza la analize.

Lasă un răspuns