Întâlnire de lucru cu Uniunea Națională a Patronatului Român

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, administratorul public al județului, Marius Cristian Puiu, directorul executiv al Direcției Cultură, Turism și Tineret, Roxana Stoenescu, și directorul executiv al Direcției Strategii Sinteze Proiecte cu Finanțare Internațională, Sorin Ivașcu, au avut astăzi, 3 martie 2023, o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai Uniunii Naționale a Patronatului Român. Delegația UNPR a fost condusă de vicepreședintele Comisiei Fonduri Europene, Roxana Mircea.

Discuțiile au vizat oportunitățile de finanțare la nivelul județelor și localităților în cadrul celor 534 de apeluri de proiecte în valoare de 40 de miliarde de euro, care vizează în special anveloparea clădirilor publice, consolidarea clădirilor, digitalizarea spitalelor, energia verde, transportul public de persoane cu microbuze electrice.

Oportunitățile de finanțare cu fonduri nerambursabile reprezintă pentru Consiliul Județean Argeș o prioritate, iar relația cu Uniunea Națională a Patronatului Român, pe această temă, va continua.

Lasă un răspuns