Vremea azi, 3 martie. Se anunță ploi în majoritatea regiunilor!

Vineri, cerul rămâne acoperit de nori, o să mai vină câțiva stropi de ploaie în sud, în sud-vest și sporadic în zonele centrale. La munte, vor fi precipitații slabe, mixte.  

Maximele pleacă de la 4 grade în Bucovina și vor ajunge până la 14 grade în nord-vest.

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune și începem cu Dobrogea și cu Bărăganul. Pe aici găsim înnorări, poate și câteva ploi slabe izolate, iar temperaturile ajung până la 9 grade.

Vremea în țară

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, atmosfera rămâne închisă, dimineața sunt condiții de ceață și se mai încălzește puțin. După prânz vor fi 10 grade la Focșani.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi cu mulți nori, însă nu sunt anunțate precipitații. Maximele termice cresc și ajung și aici pe la 10 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, atmosfera va fi mohorâtă și temperaturile pot să ajungă până la 14 grade.

În ținuturile vestice, vremea vă fi închisă se mai răcorește puțin și maximele se opresc pe la 11 grade la Oradea.

În Transilvania, acum, dimineața, se semnalează ceață în unele zone. Mai tărziu, vor fi înnorări persistente, poate câțiva stropi de ploaie, iar în zonele de munte puțină lapoviță. Maximele termice vor ajunge până la 10 grade.

În Oltenia ne-așteaptă o zi neplăcută, cu ceață dimineața; câteva ploi și cel mult 10 grade în termometre.

Și în ținuturile sudice, găsim înnorări și ploi slabe, sporadice. Temperaturile cresc și ajung până la 10 grade în zonele deluroase.

Vremea în București

În București, vineri, atmosfera rămâne închisã, din când în când, o să plouă slab și se mai încălzește puțin. După prânz, termometrele vor indica 8…9 grade, valori normale pentru această perioadă.

Lasă un răspuns