La revedere! Marius Croitoru a DEMISIONAT

Marius Croitoru a rupt colaborarea cu FC Argeş, anunţul fiind făcut de către Daniel Stanciu, directorul executiv al echipei din Trivale. Daniel Stanciu a anunţat că Marius Croitoru a anunţat încă de aseară că vrea să plece de la echipă. Cu el la timonă, în campionat, FC Argeş a câştigat un singur meci din 14 jucate şi a ajuns pe locul 15.

„Da, în principiu a anunțat aseară (n.r. – luni seara) că vrea să plece, iar azi își va rezilia contractul de comun acord. Din păcate, strategiile clubului, mai întâi din vară, iar mai apoi din iarnă, au fost departe de realitate. N-am avut rezultatele așteptate, mai ales în ultima perioadă. 

Pe de-o parte, e normal, există un blocaj la nivel psihologic, am tot patinat în gol și am ajuns în această situație. Toată răspunderea trebuie să vină pe umerii jucătorilor și staff-ului tehnic. Salariile sunt la zi, condițiile erau optime pentru realizarea obiectivului pe care-l aveam în vară. (…) După meciul de la Voluntari, a anunțat că, pentru binele echipei, se retrage, ca să producă un șoc.

În momentul în care nu sunt rezultate, vă dați seama că există tot felul de discuții în vestiar. N-am arătat ca o echipă, am tot avut probleme din cauza omogenității. Poate avem o problemă în acest moment din punct de vedere al management-ului sportiv”, a spus Daniel Stanciu, la emisiunea „Liga Digi Sport”. 

Advertisement

Lasă un răspuns