Incident grav !Femeie pe trotinetă, lovită de o mașină a poliției aflată în misiune

Accident grav în Satu Mare. O femeie care circula pe o trotinetă electrică a fost luată pe capotă de o autospecială a poliției care se afla în misiune.

Femeie pe trotinetă, lovită de o mașină a poliției aflată în misiune. Femeia în vârstă de 43 de ani se afla pe partea carosabilă în momentul impactului.

Martorii care au asistat la acest incident au sunat imediat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță care a preluat-o pe femeie și a transportat-o la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru îngrijiri medicale.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, la plecarea de pe loc de pe strada Alexiu Berinde, un tânăr de 24 de ani, din judeţul Sălaj, agent de poliţie în cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare-Biroul Rutier, aflat la volanul autospecialei, pe fondul neacordării de prioritate la pătrunderea în intersecţia cu strada Nicolae Golescu, ar fi acroşat o femeie de 43 de ani, domiciliată în Satu Mare, care se deplasa cu o trotinetă electrică pe partea carosabilă. Din producerea evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare.

În urma acestui incident, ambele părți implicate au fost testate cu aparatul etilotest, însă rezultatele au fost negative.

„Precizăm faptul că, în momentul impactului, autospeciala de poliţie avea semnalele luminoase în funcţiune, fiind angrenată în activitatea de urmărire şi oprire a unui autoturism, al cărui conducător auto ar fi săvârşit o abatere la regimul rutier”, a mai transmis reprezentanții IPJ.

Advertisement

Lasă un răspuns