SC LAZĂR LOGISTICS SRL oferă spre închiriere spaţii de depozitare sau cu destinaţie birouri, prestări servicii şi producţie

SC LAZĂR LOGISTICS SRL oferă spre închiriere spaţii de depozitare sau cu destinaţie birouri, prestări servicii şi producţie cu următoarele facilităţi :

  – 26.000 mp de spaţii depozitare şi producţie

  – aproximativ 2000 mp de spaţii administrative şi de birouri

– disponibile pentru a fi închiriate imediat;

– flexibile / pot fi divizate funcţie de necesităţile clientului;

Fie că vorbim despre spaţii logistice, birouri sau hale industriale, SC LAZĂR LOGISTICS SRL vă pune la dispoziţie spaţii de închiriat special concepute pentru afacerea dumneavoastră. Garantăm clienţilor noştrii care îşi închiriază spaţii comerciale, confortul şi libertatea de care au nevoie pentru a-şi dezvolta afacerea sau pentru a-şi depozita în condiţii prielnice marfa.

Spaţiile se află la ieşirea din Piteşti, în localitatea Bradu, în imediata apropiere a autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti cu acces direct din DN 65B care leagă municipiile Piteşti şi Craiova.

Spaţiul dispune de 9 rampe de andocare şi 9 uşi secţionale, o înălţime liberă în zona de producţie şi depozitare de 9.6m şi o putere electrică instalată de 7MW.

Pentru mai multe detalii puteţi suna la numărul de telefon  0720 700 100 sau puteţi trimite un mail la adresa: office@lazarlogistics.ro. S.C LAZĂR LOGISTICS SRL vă oferă spaţiul ideal pentru afacerea dumneavoastră.


Lasă un răspuns