ACUM! Bărbat găsit MORT într-un apartament din Argeş

Un bărbat de 40 de ani din Câmpulung a fost găsit decedat joi, în apartamentul său din cartierul Vişoi, din blocul 11.

Bărbatul avea nişte probleme de sănătate, pe care locuitorii din cartier le ştiau. El locuia într-un apartament la etajul întâi al blocului 11, împreună cu mama lui şi concubinul acesteia.

De miercuri seara , se pare că respectivului nu i-a fost bine, însă, cum avea probleme de sănătate, mama lui nu a solicitat ambulanţa, crezând probabil ca este vreo stare care îi va trece.

„De miercuri era rău. Noi am sunat-o şi pe sora lui să îi zicem că moare ăsta că era rău, nu îl mai văzusem aşa, dar nu i-a păsat ei. Omul ăsta mai şi bea, el câştiga bani că stătea cu un cântar pe la blocurile Turn, cred că avea şi o pensie, nu ştiu amănunte, dar avea un venit. Era în căruţ cu rotile, era prăpădit rău”, spune un vecin.

Joi după prânz, mama lui a observat că acesta nu mai face zgomot în camera în care dormea, aşa ca a intrat să vadă ce e cu el. Atunci a realizat că murise. A sunat la 112 şi la faţa locului a venit un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, care nu a mai putut decât să constate decesul.

„Era cuminte, nu deranja pe aici prin cartier. Mai bea el, dar nu era cu gura mare. Stătea pe aici pe la scară cu vecinii lui, cu băieţii de la blocuri. Handicapul nu era un impediment pentru el să nu socializeze. Se ducea cu un cântar  pe strada mare, şi stătea acolo, cât era de stat, apoi venea acasă, mai lua de la magazin de aici ceva de băut, ce mai lua el, şi stătea la bloc. Asta e viaţa”, mai spune un vecin al bărbatului decedat.

A fost solicitată şi Poliţia Câmpulung, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

Lasă un răspuns