Dotări noi pentru şcolile speciale din Argeş

Consiliul Judeţean Argeş a aprobat în şedinţa extraordinară de marţi, 14 martie, un proiect de hotărâre pentru dotarea şcolilor din învăţământul special din judeţ cu fonduri europene prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Concret, cele şase unităţi de învăţământ din subordinea Consiliului Judeţean Argeş vor fi dotate cu materiale didactice, echipamente digitale şi mobilier pentru sălile de clasă. Prin proiectul propus vor fi dotate cu mobilierul necesar  dar şi cu echipamente informatice (digitale, IT) 46 săli de clasă şi două laboratoare de informatică, vor fi echipate cu materiale didactice 15 cabinete de asistenţă psihopedagogică şi 3 cabinete/săli pentru activităţi sportive pentru activităţile cu elevii cu cerinţe educaţionale speciale.

Valoarea maximă eligibilă a proiectului “DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ŞI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂŢILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT SPECIAL DIN SUBORDINEA CONSILIULUI JUDEŢEAN ARGEŞ ŞI A CENTRULUI JUDE?EAN DE RESURSE ŞI ASISTENŢĂ EDUCAŢIONALĂ ARGEŞ” este de 2.979.964,68 lei cu TVA, din care valoare eligibilă este de 2.959.556,18 lei cu TVA, iar valoarea neeligibilă este de 20.408,50 lei cu TVA.

Cele şase unităţi de învăţământ care fac obiectul acestui proiect sunt:

– Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Sfânta Marina” Curtea de Argeş;

– Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Sfântul Nicolae” Câmpulung; 

– Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Sfântul Stelian” Costeşti ;

– Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă “Sfânta Filofteia” Ştefăneşti ;

– Grădiniţa Specială “Sfânta Elena” Piteşti; 

– Centrul Judeţean de Resurse Educaţionale Argeş (CJRAE). 

Lasă un răspuns