Primarul Cristian Gentea a premiat cuplurile care au împlinit 50 şi 60 de ani de căsătorie

Momente festive la Primăria Pitşeti. Primarul Cristian Gentea a continuat tradiţia şi ieri a premiat cuplurile care au ajuns la 50 şi 60 de ani de căsătorie neîntreruptă. În total, 68 de cupluri care sunt adevărate modele în viaţă au fost premiate de către municipalitate în cadrul unei ceremonii în care cuvântul de ordine a fost “dragostea”. Dragostea i-a ţinut aproape pe aceşti oameni, care oricând pot reprezenta adevărate lecţii de urmat. “A fost o mare bucurie, ca de fiecare dată, să întâlnesc, în cadrul unui eveniment atât de fericit, 68 de familii model din comunitatea noastră!

Aniversarea a 50 de ani şi chiar 60 de ani de căsătorie a fost cel mai bun prilej pentru a-i felicita, în numele municipalităţii, pe seniorii noştri, pentru exemplul oferit tinerilor din Piteşti!

În mod onorific, Primăria Municipiului şi Consiliului Local au oferit familiilor care au sărbătorit 50 sau 60 de ani de căsătorie, o diplomă de onoare şi un cadou în bani.

Este o acţiune prin care ne arătăm respectul şi susţinerea valorilor familiei, dar şi conştientizarea importanţei stabilităţii în căsătorie!

Felicitări din toată inima!

La mulţi ani!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Lasă un răspuns