Angajat al unei instituții publice, moarte fulgerătoare la 28 de ani. Colegii sunt în stare de șoc!

„Un tânăr în vârstă de 28 de ani, angajat al unei instituții publice, a decedat neașteptat pe masa de operație după ce a suferit o lovitură la cot în timpul unui meci de fotbal. Chiar dacă a fost programat pentru operație, acesta a murit din cauze necunoscute în timpul intervenției. Poliția a preluat cazul și se așteaptă la rezultatele autopsiei. În urma acestei tragedii, sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe rețelele de socializare .

„Valeriu Stoilov, in varsta de 28 de ani, s-a prezentat la Spitalul Municipal din Vatra Dornei in data de 8 martie, acuzand dureri ale cotului, in urma unei accidentari involuntare, in cadrul unui meci de fotbal alaturi de prietenii lui. In urma investigatiilor medicale, Valeriu Stoilov a fost programat pentru o interventie chirurgicala in cadrul Spitalului Municipal al Municipiului Vatra Dornei pentru data de 15 martie 2023.

Pe 15 martie 2023, tanarul s-a prezentat la sectia de chirurgie a Spitalului Municipal al Municipiului Vatra Dornei pentru interventie.

Lucratorii de politie din cadrul Politiei Municipiului Vatra Dornei au demarat cercetarile in acest caz, in cadrul dosarului penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Vatra Dornei, sub aspectul savarsirii infractiunii de „ucidere din culpa” !

Directorul spitalului Municipal Vatra Dornei, dl. Valentin Stan a fost contactat telefonic, dar a refuzat sa raspunda pentru a avea o pozitie manageriala, iar subordonatii acestuia au spus ca nu pot declara nimic pana la aflarea rezultatelor necropsiei care va avea loc astăzi, 16.03.2023!

Valeriu Stoilov avea domiciliul in judetul Neamt si avea functia de cercetător la Centrul de Economie Montană „CE-MONT” din Vatra Dornei! „Odihneste-te in pace, drag coleg” este unul dintre sutele de omagii aduse in mediul online de catre colegii de serviciu ai lui Valeriu Stoilov! Sincere condoleante familiei!”, se arată pe pagina de Facebook Radio Dorna.

Lasă un răspuns