Noi medici la secția ATI a Spitalului Județean din Pitești!

Datorită cazurilor foarte complexe care apar în mod frecvent la Spitalul Județean de Urgență Pitești, este necesară adesea implicarea unei echipe multidisciplinare și mai ales a medicului de anestezie și terapie intensivă, pentru a asigura o îngrijire medicală promptă și de calitate și pentru a preveni epuizarea profesională a medicilor ATI. În acest sens, conducerea unității a luat măsuri pentru a mări efectivul secției respective.

Astfel, Ștefan Roxana Florina și Oțeleanu Maria Alina, ambele rezidente în anul III, au început activitatea la SJUP pe 15 martie. Tot în luna martie, alți trei medici s-au alăturat echipei de anesteziști a SJUP: Ghiță Mariana (medic rezident anul III), Curcă Claudiu (medic rezident anul III) și Bolohan Marius Cornel (medic rezident anul V). Cei cinci rezidenți vor asigura activitatea Secției ATI, alături de echipa care activează în prezent, formată din 7 medici” – după cum a comunicat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Le mulțumim tuturor și le urăm bun venit, răbdare, forță, echilibru și implicare!” – este mesajul conducerii pe pagina de Facebook a SJUP:

Lasă un răspuns