Accident grav într-o intersecţie problemă. Patru persoane au fost rănite

Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au fost implicate într-un accident grav. Incidentul a avut loc într-o intersecţie ”problemă” .

Două autoturisme s-au izbit violent la intersecţia străzilor Petru Rareş cu Armeană, în apropiere de Şcoala Numărul 1. Un autoturism marca Opel, care circula pe strada Armeană nu a oprit la semnalul STOP şi a lovit un autoturism Toyota. Impactul a fost unul violent, unul dintre autoturisme fiind proiectat într-un stâlp de beton. La faţa locului au fost solicitate mai multe ambulanţe, dar şi pompierii. „Din primele informaţii este vorba despre patru persoane rănite, toate conştiente. Au fost direcţionate mai multe echipaje medicale, inclusiv ambulanţa SMURD cu medic. După ce victimele vor fi evaluate şi stablizate se va decide conduita terapeutică pentru fiecare dintre ele, la faţa locului”, a precizat doctorul Nicuşor Curteanu, purtător de cuvânt al SJA Botoşani.

La locul accidentului au ajuns şi mai multe echipaje de poliţie pentru a dirija trafcul în zonă. De asemenea, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Urmează ca oamenii legii să stabilească cu exactitate cauza producerii accidentului.

Zona este una extrem de expusă accidentelor rutiere. Aproape săptămânal au loc tamponări, însă şi evenimente mai grave, din care rezultă victime.

Ambele autoturisme au fost atât de avariate încât a fost nevoie ca acestea să fie ridicate pe o platformă aparţinând SOS Savencu şi transportate la sediul poliţiei pentru a fi expertizate.

Lasă un răspuns