Atenție șoferi! Restricții de circulație pe două străzi importante din Pitești!

Atenție șoferi! Restricții de trafic pe două străzi importante din Pitești! Află când! Restricții de trafic pentru lucrări canalizare menajeră în municipiul Pitești, străzile Bucovina și Basarabia. Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti informează locuitorii din zona străzii Bucovina cu privire la faptul că, începând cu data de luni, 20.03.2023, în intervalul orar 08:30 – 17:00, va fi închis traficul rutier pe tronsonul cuprins între strada Basarabia și strada Bucovina.

Conform autorităților, se vor asigura rute ocolitoare prin străzile Ștefan Ciobanu și Victor Bilciurescu. Menționăm că în zilele de weekend nu se vor executa lucrări, iar strada va fi deschisă traficului. Restricțiile urmează să fie impuse în cadrul lucrărilor de reabilitare canalizare menajeră, lucrări care sunt estimate a se derula până la data de 21.04.2023.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în această zonă și să respecte semnalizarea rutieră care va fi amplasată de constructor, cu avizul Comisiei de circulație. Facem precizarea că noua rețea de canalizare este executată în cadrul Contractului de lucrări nr. 270/2022 –  CL5.3 – „Reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă şi canalizare în municipiul Pitești – Zona Sud‟, aferent  „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Argeș, în perioada 2014 – 2020‟ – Cod MySMIS2014 + 149090, finanțat prin   Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

SC Apă Canal 2000 SA asigură locuitorii din zonă că disconfortul acestora va fi limitat, pe cât posibil, prin finalizarea lucrărilor și reluarea traficului în timp operativ. De asemenea, amintește consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de canalizare menajeră sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii de calitate.

Advertisement

Lasă un răspuns