Simfonia Lalelelor, o nouă ediţie în Parcul ‘Lunca Argeşului’

Se anunţă o nouă ediţie de poveste a Simfoniei Lalelelor. La fel ca în urmă cu un an şi ediţia din 2023 îşi va desfăşura cea mai mare parte în Parcul Lunca Argeşului, locul care va deveni precum un basm.

“Valorificând experiența dobândită în ediția anterioară, Parcul Lunca Argeșului va fi locul unde se va desfășura cea mai mare parte a evenimentelor și manifestărilor prilejuite de festivalul „Simfonia Lalelelor”. Astfel, tradiționalul „Târg de flori” va fi organizat în incinta parcului, unde cei interesaţi vor putea comercializa produse pentru casă şi grădină: flori, plante ornamentale la balot/ghiveci/rădăcină nudă, material dendro-floricol, arbuști fructiferi, pomi fructiferi, răsaduri de flori, flori la ghiveci, semințe de flori, bulbi, accesorii decorative (ghivece ornamentale, de producție, glastre, jardiniere), mobilier urban pentru parcuri şi grădini, unelte și scule de grădinărit.

Pentru închirierea spațiilor de comercializare, agenții economici pot depune solicitarea la sediul Primăriei Municipiului Pitești – Centrul de Informații pentru Cetățeni sau o pot trimite on-line, la adresa de e-mail primaria@primariapitesti.ro, cu referința „Simfonia Lalelelor”.

Solicitările se primesc până în data de 7 aprilie 2023. Ulterior, după analiza cererii, vor fi anunțați cei care obțin acordurile de închiriere spațiu”, transmite conducerea Primăriei Piteşti.

Lasă un răspuns