Un pompier din Argeş este EROUL zilei

Un pompier din Argeş este eroul zilei. Plutonierul adjutant Elvis Stoica a intervenit astăzi pentru a veni în ajutorul unei tinere rănite în accidentul petrecut în localitatea argeşeană Stâlpeni.

“Colegul nostru, plutonierul adjutant șef Stoica Elvis, a demonstrat încă odată că pompierii sunt eroi și în timpul liber.
În această dimineață, când se deplasa cu mașina dinspre Câmpulung spre Mioveni, alături de soția și fiica sa care urma să susțină simularea evaluării naționale la clasa a VIII-a, pe un segment de drum pe care se poate circula în paralel pe două benzi, a observat că mașina care se afla în dreptul său, s-a lovit de un parapet. Imediat, a tras pe dreapta și a mers într-un suflet, alături de ocupanții altor două autoturisme, către mașina implicată în eveniment, pentru a verifica dacă persoana care o conducea, avea nevoie de îngrijiri medicale.

Ajuns lângă autoturism, a găsit-o pe conducătoarea acestuia în interior, panicată, iar după ce s-a asigurat că este conștientă și cooperantă, și-a îndrumat soția să anunțe situația la 112, oferind detalii cât mai precise pentru forțele alarmate.

Până când forțele de intervenție au ajuns la fața locului, Elvis a acordat victimei primul ajutor și chiar dacă starea conducătoarei auto nu era gravă, nu a plecat de lângă aceasta, deși era presat de timp.

Abia când colegii săi de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au ajus la locul solicitării, acesta și-a continuat drumul, însoțindu-și fetița la școală în scopul susținerii examenului.

Felicitări, Elvis! Ești mereu la datorie!”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş.

Lasă un răspuns