Vremea azi, 22 martie. În regiunile sudice şi în cele sud-estice vor fi înnorări şi câteva ploi slabe

Miercuri în prima parte a zilei în regiunile sudice şi în cele sud-estice vor fi înnorări şi câteva ploi slabe, iar mai târziu o să plouă puţin şi în zonele de deal şi de munte.

Temperaturile scad mai ales în regiunile sudice, iar maximele pleacă de la 9 grade pe litoral şi vor ajunge până la 17 grade în vest şi în est.


Vremea în fiecare regiune

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe aici găsim înnorări şi ploi slabe mai ales în prima parte a zilei. Mai târziu se arată şi soarele, iar temperaturile scad cu 4-5 grade faţă de ieri.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, domină timpul frumos şi o să plouă doar sporadic. Se încălzeşte uşor. Maximele voar ajunge până la 14 grade la Focşani.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi plăcută cu mult soare. Doar în zonele de deal şi de munte, s-ar putea să picure puţin iar temperaturile vor fi comparabile cu cele de ieri.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, găsim soare şi vreme bună. Doar izolat, mai pot să vină câţiva stropi de ploaie, îndeosebi în zonele deluroase. Se mai răcoreşte şi la amiază vor fi cel mult 16 grade.

În ţinuturile vestice, predomină vremea frumoasă, norii apar doar trecător şi după prânz se ating 17 grade.

În Transilvania, o să plouă slab pe suprafeţe restrânse, dar vor fi şi perioade cu soare pe parcursul zilei. În Carpaţii Meridionali, la altitudini mari, trecãtor vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. La amiază se ating 15 grade în zona Alba Iulia.

În sud-vestul ţării, predomină vremea închisă. O să plouă slab, cam peste tot şi se răceşte uşor. După prânz vor fi 17 grade la Drobeta Turnu Severin.

Şi în ţinuturile sudice, găsim mulţi nori, ploi slabe şi temperaturi în scădere. La amiază se vor înregistra cel mult 12 grade.

Advertisement

Lasă un răspuns