Prognoza meteo 23 martie. Temperaturi neobișnuite aduse la valul african. Unde va mai ploua

Vreme deosebit de caldă, în toată țara, cu temperaturi ce ajung în unele regiuni chiar și până la 23 de grade. Nu vom scăpa nici de ploi însă acestea vor fi izolate.

Prognoza meteo 23 martie. La noapte, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud și sud-est, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 și 8 grade. Pe alocuri se va semnala ceață, mai ales în regiunile extracarpatice și în centrul țării.

București. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă, în scădere față de noaptea anterioară, va fi de 3…4 grade. Spre dimineață vor fi condiții de ceață

Prognoza meteo 23 martie. JOI

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări în prima parte a intervalului în regiunile sudice și la munte, unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 20 de grade, iar cele minime se vor situa între 0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 9…10 grade în dealurile vestice. Dimineața și noaptea, pe alocuri se va forma ceață.

București. Vremea se va încălzi, astfel că temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 4…6 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, potrivit ANM.

Advertisement

Lasă un răspuns