Tragedie pe un drum din Argeș! Tânără de 23 de ani, transportată de urgență la spital. Impact violent cu un cap de pod!

Noaptea trecută, o tânără în vârstă de 23 de ani a fost dusă la spital în urma unui accident rutier în comuna Rociu . Potrivit primelor informații, un șofer ar fi pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil și a lovit puternic un cap de pod. Ca urmare a impactului, două persoane au suferit leziuni multiple și au fost preluate de personalul medical. Echipa SMURD i-a acordat primele îngrijiri tinerei de 23 de ani și a transportat-o la spital cu o fractură la mâna dreaptă.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Două echipaje de pompieri, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș, au acționat în localitatea Rociu, strada Șerbănești, pentru a asigura măsuri specifice în cazul unui eveniment rutier în care un autoturism a intrat într-un cap de pod. În urma evenimentului au rezultat două victime, preluate de către echipajele medicale. Paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital o persoană de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, care prezenta suspiciune de fractură la membrul superior drept” potrivit ISU Argeș.

Advertisement

Lasă un răspuns