Noile mașini ale Poliției Române! Primele imagini cu noile BMW-uri!

Politistii au primit deja BMW-uri din primul lot comandat cu multa valva. Cu toate acestea, pana acum politistii rutieri nu au folosit aceste masini, asteptand sa vada cum vor derula etapele in distribuirea vehiculelor.

Aceste masini au fost cumparate de catre Politia Romana si, pe baza achizitiei, exista deja mai multe anchete ale procurorilor.

Acest lot de autospeciale marca BMW ar trebui sa fie de mare viteza, la costuri de 38.000 de euro, insa Politia Romana a optat pentru pachetul de monitorizare cel mai slab din categoria seria trei BMW. 

Ideal era ca masinile comandate sa fie dotate astfel incat sa se potriveasca in mai multe situatii ori sa se gaseasca o solutie pentru a avea masini dedicate atat pentru autostrada, de mare viteza, cat si pentru a creste siguranta pe drumurile nationale si pentru oras. In functie de contextul in care sunt utilizate, ideal este sa se furnizeze masinile care sa poata acorda cel mai eficient sprijin politistilor rutieri pentru a-si desfasura activitatea.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura