Sfârșit tragic! Au murit LIVE pe Facebook! Cursă nebună între două BMW-uri de lux!

Două familii de romi din Timișoara s-au urmărit cu mașinile de lux prin centrul Strasbourg-ului, lăsând în urmă trei morți și şase răniți, scrie adevărul.ro. O reglementare de conturi ar fi fost cauza disputei.

Iniţial, potrivit presei franceze, trei persoane au murit pe loc, iar alte 6 au fost rănite, dintre care două în stare foarte gravă. Ulterior, acestea au murit la spital. Incidentul a avut loc în jurul orei 16:45, pe rue du Rhin-Napoléon, în districtul Port-du-Rhin, din Strasbourg, Franţa.

Cursa a fost transmisă Live pe Facebook

26 de vehicule de salvare și pompieri au fost dispuse în zonă. Din primele informaţii, accidentul s-a produs între două autoturisme BMW, un model X5 și un Seria 7, pe fondul vitezei excesive. Protagoniștii principali ai tragediei sunt Banari Cârpaci și Saban Stancu, cumnați, dar şi rivali. Familia lui Banari Cârpaci este stabilită în Strasbourg, în timp ce cea a lui Saban Stancu în oraşul german, Kehl.

De la ce a pornit scandalul

Răfuiala între cei doi rivali ar fi pornit de la o afacere dubioasă care l-a trimis pe Stancu în închisoare timp de doi ani. Motiv pentru care i-a cerut lui Cârpaci bani pentru despăgubire, lucru refuzat de cel din urmă. Banari Cârpaci, soția și sora acesteia iar, ulterior, la spital, conform martorilor, au încetat din viață și Saban Stancu și soția.

Advertisement

Lasă un răspuns