Doliu uriaș în România! A murit unul dintre cei mai mari interpreți de muzică populară

A avut loc o nouă tragedie în muzica românească. TVR Timişoara a anunțat recent că interpretul de muzică populară Tiberiu Ceia s-a stins din viață. Interpretul din Banat avea 82 de ani.

Colegii săi de la TVR Timişoara au anunțat că regretatul interpret s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani. Amintim că Tiberiu Ceia a prezentat o emisiune de muzică populară timp de mai mulți ani în cadrul postului.

Tiberiu Ceia s-a stins din viață la vârsta de 82 de ani

Tiberiu Ceia s-a născut în 16 iulie 1940, la Timişoara. Acesta şi-a dedicat viaţa muzicii populare, iar printre melodiile sale se numără „Frumoasă-i vecina noastră” și „Din copită murgu bate”.

„Colegul nostru Tiberiu Ceia ne-a părăsit în urmă cu câteva minute. Tristețea de a fi pierdut un om și un artist excepțional nu va umbri bucuria și șansa de a-l fi avut aproape ani mulți.

Marii artiști trăiesc atâta vreme cât opera lor rămâne vie. Iar Tiberiu Ceia ne va cânta, peste generații, de drag și de dor. Drum luminat, dragă Tibi!”, a scris TVR Timișoara, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară în urma tragicului anunț.

„Drum lin la ceruri! Condoleanțe familiei!”; „Sincere condoleanțe, a fost profesor de limba română și la liceul unde am învățat!”; „Pentru tot binele făcut pe Pământ și pentru toată bucuria adusă oamenilor, să-i fie sufletul așezat în lumină!”; „Odihnă veșnică Maestre, drum Lin la îngeri, condoleanțe familiei”, sunt doar câteva dintre reacțiile oamenilor.

„Drum lin spre cerul sfânt maestre Tiberiu Ceia, nu te vom uita niciodată, ai fost, ești și vei rămâne în sufletele noastre.Sincere condoleanțe..”, a scris altă persoană.

„Dumnezeu să-l odihnească! De azi înainte corul îngerilor este mai bogat cu o voce superbă…”, a transmis altcineva.

Artistul a vorbit în trecut despre dragostea pe care o purta soției sale

Amintim că regretatul artist vorbea în anul 2012 despre transformarea pe care au suferit-o sentimentele pe care le-a purtat soţiei sale de-a lungul timpului.

„În timp, am ajuns la concluzia că nu putem trăi unul fără altul, că ne completăm. Eram înţelepţi amândoi, dar mai ales soţia mea. Ea era cea care menţinea balanţa. Dacă vedea că eu am o perioadă dificilă şi nu putea să mă ajute din prima, mă lăsa în apele mele. Iubirea noastră din tinereţe s-a transformat într-o prietenie ce nu poate fi spulberată. Aşa că prietenia şi înţelepciunea, mai ales a femeii, sunt ingredientele ce ţin o căsnicie”, spunea în trecut regretatul artist.

Advertisement

Lasă un răspuns