Reprezentanții Ambasadei SUA în România, întâlnire de lucru la Prefectura Argeș

Reprezentanţii Prefecturii Argeş s-au întâlnit astăzi cu o delegaţie a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti.

“Îmi doresc o creștere a gradului de încredere al oamenilor în toate instituțiile statului și, în special, în Instituția Prefectului. A fost primul lucru pe care l-am transmis delegației Ambasadei SUA în România și faptul că ne dorim sfaturi legate de ce putem adăuga la activitatea noastră pentru a ne îndeplini acest obiectiv.

La întâlnirea care a avut loc astăzi la Instituția Prefectului județului Argeș am schimbat informații utile cu Rebecca Molinoff, ofițer politic în cadrul Ambasadei.

I-am vorbit despre echipa de robotică „TehnoZ” a Colegiului Național “Zinca Golescu”, elevi de care suntem mândri și care vor participa la Campionatul Mondial de Robotică care se va desfășura la Houston.

Au urmat discuții aplicate despre prioritățile pe care le are Instituția Prefectului județului Argeș: siguranța școlară, prevenirea traficului de persoane și a traficului de droguri, prevenția pe linie medicală.

Mesajul doamnei Rebecca Molinoff a fost de mulțumire către Guvernul României pentru eforturile depuse ca să ajute refugiații războiului din Ucraina”, transmite prefectul Radu Perianu.

Advertisement

Lasă un răspuns