Argeșean, ARESTAT! A vrut să VIOLEZE o femeie de 73 de ani

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol, și au reținut un bărbat de 69 de ani, din Cocu.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 31 martie a.c., în jurul orei 10:00, bărbatul ar fi condus, prin constrângere, în locuința sa, o femeie de 73 de ani, cu care, prin constrângere și violență, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor Serviciului Criminalistic, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului.

La data de 01 aprilie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost  reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns