Scandal MONSTRU la FC Argeș! FUMA la antrenamente

Arbitrul central Rares George Vidican alaturi de fotbalistii argeseni Grigore Ioan Turda si Costinel Andrei Tofan Costinel Andrei Tofan in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FC Arges, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, miercuri 1 martie 2023. Craiova *** The central referee Rares George Vidican with Argesian footballers Grigore Ioan Turda and Costinel Andrei Tofan Costinel Andrei Tofan in the football match between the University of Craiova an

Situația aproape fără ieșire de la FC Argeș se pare că a declanșat un scandal fără sfârșit. Acționarul Viorel Tudose îl consideră principalul vinovat pe Marius Croitoru, dar lansează acuzații extrem de dure și la adresa lui Marius Croitoru.

A ajuns acest individ să vorbească de mine, care are în bagajul lui de cunoștințe doar 50 de cuvinte? Păi el e unul dintre principalii vinovați pentru situația în care ne aflăm acum. El în afară de a sta cu țigarea electronică în gură la antrenamente nu făcea nimic la FC Argeș.Unde a antrenat Schumacher până atunci și ce performanțe a făcut? Mă luați cu Rapidul lui de prin Liga 4? Dar așa a făcut și cu Croitoru. A început să dea din gură spre final vrute și nevrute. Credea la fel că dacă dă din gură îi vom da lui echipa pe mână“, a declarat Viorel Tudose pentru Pro Sport.

Lasă un răspuns