INCREDIBIL! Un muscelean a dat FOC garsonierei în care locuia

Marți au fost trei ceasuri rele pentru locatarii unui bloc de pe strada Emil Gârleanu din Câmpulung, asta pentru că, un locatar de la etajul 4 al blocului 17 din cartierul Vișoi, a dat foc garsonierei în care locuiește.
Individul a mai făcut prostii de genul ăsta, dar ca să distrugă și garsonierele din jur, nu s-a mai întâmplat, spun vecinii.
,,E nebun, a mai făcut prostii, dar acum ne-a nenorocit pe toți. A făcut focul în cameră, a dat foc la niște haine. Normal că focul s-a extins. Mi-a distrus și mie ușa de la garsonieră, e plină casa de fum, ne-a terminat pe toți. Nici nu ai ce să iei de pe el, că e vai mama lui,, spune o vecină.
Au intervenit pompierii de la Detașamentele Câmpulung și cei de la Pitești cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.
De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj al Biroului Ordine Publică, din cadrul Poliției Câmpulung.
Pompierii au evacuat 4 persoane din bloc, 3 adulți și un copil și le-au acordat îngrijiri medicale, nefiind necesar transportul la UPU din cadrul Spitalului Câmpulung.
Locatarii au stat aproape 2 ore în ploaie și frig, până când pompierii au stins focul și a fost aerisit tot blocul.
,,Ne-a speriat nebunul ăsta. Să îl ia cineva de aici. E pericol public. S-a făcut frig, acum să ne așteptăm la prostiile astea ale lui. O să rămânem pe drumuri. Eu am avut copilașul în casă. E speriat, nu are nimic, dar s-a speriat. A ieșit cu bunica afară. Bine că a știut și bătrâna să iasă, și a și putut, că ea merge mai greu. Trebuie să facă autoritățile astea ceva,, spune o femeie de la etajul al doilea.
Pompierii au reușit să lichideze incendiul după circa două ore, iar polițiștii câmpulungeni l-au sancționat pe individul care a dat foc la garsonieră.

Lasă un răspuns