Șocant! Un cuplu din Argeș a fost bătut în propria casă de un bărbat venit în vizită

În ziua de 04 aprilie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, privind săvârşirea infracţiunilor de amenințare, violenţă în familie, loviri sau alte violenţe şi violare de domiciliu, conform art. 206, 199, 193 alin.1 şi 224 din Codul Penal, şi au reţinut un bărbat de 39 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 03 spre 04 aprilie a.c., în jurul orei 22:30, pe fondul consumului de alcool, cel în cauză, însoţit de concubina sa, aflaţi în vizită la o altă persoană, pe raza oraşului Ştefăneşti, ar fi ameninţat şi lovit atât pe proprietarul imobilului, cât şi pe concubina sa.

În urma evaluării situaţiei, faţă de bărbatul de 39 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu, conform Legii 217/2003 privind combaterea violenţei domestice. Ulterior, cele două persoane agresate au formulat plângere prealabilă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor antemenţionate.

În ziua de 04 aprilie, după administrarea probatoriului, bărbatul de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în ziua de 05 aprilie să fie prezentat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, transmite IPJ Argeş.

Lasă un răspuns