Argeș. Tânăr sportiv , ARESTAT, după ce a atacat în plină stradă un bărbat!

Un bărbat a fost atacat și jefuit în plină stradă, iar autorul atacului, un tânăr sportiv de 20 de ani, a fost arestat și încarcerat. Se pare că cei doi s-au întâlnit pentru a negocia vânzarea unui telefon pe un site de vânzări, însă atacatorul a folosit un spray lacrimogen pentru a dezorienta victima și a-i fura telefonul.

Tânărul agresor a fost identificat de poliție în Mioveni, după ce victima a depus plângere. El a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore, în urma administrării probatoriului. Mai târziu, instanța a dispus arestul preventiv pentru 30 de zile, după ce oamenii legii au finalizat cercetările și au trimis dosarul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, cu o propunere de arestare preventivă. Incidentul a avut loc în luna februarie a acestui an.

„În ziua de 05 aprilie, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, cu persoana bănuită cercetată în stare de arest preventiv.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 17 februarie a.c., un tânăr de 20 de ani, din Pitești, ar fi pulverizat conținutul unui spray cu efect iritant-lacrimogen asupra unui bărbat, după care l-ar fi deposedat de telefonul mobil pe care persoana vătămată îl oferea spre vânzare.

În cursul zilei de 21 martie, tânărul în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, în baza unui mandat de aducere. În aceeași zi, după administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 22 martie, a fost prezentat în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Lasă un răspuns