O tânără de numai 28 de ani a murit pe masa de operație, în timpul unei intervenții chirurgicale la stomac

O femeie în vârstă de 28 de ani din Marea Britanie a murit în timpul unei intervenții chirurgicale la stomac, în Turcia.

Tânăra din Marea Britanie a murit pe masa de operație, în timpul unei intervenții chirurgicale la stomac. Corpul ei a cedat în timpul procedurii de introducere a unui inel gastric. Prietenii și familia sunt acum în stare de șoc, relatează Sky News.

Shannon Bowe a mers în Turcia pentru intervenția care avea să îi fie fatală. Iubitul ei, Ross Stirling, a scris un mesaj emoționant de omafiu pentru partenera lui: „Dormi, îngerul meu, te voi iubi pentru totdeauna”.

„Vei fi mereu în mintea mea. Pur și simplu nu știu cum să accept ceea ce s-a întâmplat și cuvintele nu pot descrie felul în care mă simt. Mă doare sufletul pentru tine și pentru toți cei care te-au iubit. Am avut unele dintre cele mai bune amintiri împreună și chiar ai făcut pe toată lumea să râdă cu felul tău de a fi. Îmi pare nespus de rău”, a scris un alt prieten.

Un oficial a transmis că va oferi sprijin familiei tinerei, dar fără să confirme dacă aceasta a murit înainte, în timpul sau după operația de slăbire.

Lasă un răspuns