Un cunoscut sportiv de la noi, implicat într-un accident teribil. Mașina- daună totală!

Benny Adegbuyi și soția sa au fost implicați într-un accident grav pe autostrada A2. Incidentul a avut loc sâmbătă dimineață, la kilometrul 138, pe sensul către Constanța.

Benny Adegbuyi și soția sa, implicați într-un accident grav pe autostrada A2! Cei doi se îndreptau către o competiție de kickboxing care urmează să se desfășoare la Tuzla, în județul Constanța, când, din cauza vitezei, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un parapet.

Oamenii legii spun că șoferul conducea cu o viteză de 200 km/h, iar la un moment dat, la kilometrul 138, pe sensul către Constanta acesta a tras de volan pentru a evita contactul cu o altă mașină și a intrat în parapet.

În urma impactului, soția kickboxerul în vârstă de 38 de ani a suferit câteva leziuni la nivelul unei mâini, însă din fericire, amândoi sunt în afara oricărui pericol.

Benny Adegbuyi și soția sa se îndreptau spre Cupa Ronin K1,  alături de elevii săi de la Benny Fight Academy, care va avea loc în Sala de Sport Tuzla, din incinta Școlii gimnaziale nr. 1.

Lasă un răspuns