Doliu în familia unei cunoscute vedete de la noi! ”Era perfect sănătos. Nu mai sunt om”

Victor Slav trece prin momente cumplite. Tatăl prezentatorului TV a murit subit, la vârsta de 64 de ani din cauza unui infarct care a precedat o embolie pulmonară.

Victor Slav este în doliu! Tatăl prezentatorului TV a murit subit. Moartea timpurie a tatălui său l-a șocat pe Victor Slav, care a dezvăluit că nu era în evidența medicilor cu vreo problemă de sănătate.

Prezentatorul TV este sfâșiat de durere și nu își poate reveni nici acum la aproximativ patru luni de la moartea părintelui său cu care avea o relație extraordinară.

Recent, Victor Slav a mărturisit că din cauza tragicului eveniment care a avut loc chiar înainte de Crăciun, este o altă persoană.

„Numai eu știu prin ce trec. De patru luni parcă nu mai sunt om. Tata a murit în luna decembrie, era sănătos, nu avea vreo suferință. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se aștepta. Totul a fost așa brusc, în urma unui infarct care a precedat, după cum au zis doctorii o embolie pulmonară”, a declarat Victor Slav pentru CANCAN.RO.

În această perioadă nici mama lui Victor Slav nu se simte prea bine și din această cauză vedeta a fost nevoită să meargă cu ea pe la diverse spitale.

„A fost primul Crăciun fără tata, pentru că s-a întâmplat înaintea sărbătorilor, acum va fi primul și Paște fără el. De atunci, am avut probleme și cu mama, am fost pe la spitale cu ea”, a mai spus vedeta.

Lasă un răspuns