De ce a murit, de fapt, bărbatul lovit cu mașina de Monica Odagiu. Surpriză la rezultatul autopsiei

Monica Odagiu a fost implicată într-un accident rutier, duminică după-amiază, în zona centrală a Capitalei. Maşina condusă de actriţă a lovit mortal un bărbat în vârstă de 33 de ani. Anchetatorii merg pe două piste: fie tânărul s-a aruncat în fața mașinii, fie s-a împiedicat și dezechilibrat, apoi a căzut pe stradă în fața mașinii conduse de Monica Odagiu.

De ce a murit, de fapt, bărbatului lovit cu mașina de Monica Odagiu. Conform autopsiei, cauza decesului bărbatului este traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața, spun medicii legiști. Totodată, în următoarele două-trei săptămâni vor veni și rezultatele analizelor toxicologice, pentru a se vedea dacă victima se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe interzise, a anunţat Antena 3.

Monica Odagiu a fost audiată, duminică seară, la Brigada Poliţiei Rutiere. Imediat după producerea accidentului, actriţa a fost testată cu aparatul alcooltest, dar și pentru consumul de droguri, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Lasă un răspuns