Piteştean REŢINUT de oamenii legii

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat, și au reținut un bărbat de 35 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 05 spre 06 aprilie, în jurul orei 01:00, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești  l-au depistat pe bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe str. Argedava din municipiul Pitești, având permisul de conducere anulat.

Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 alin.2 din Codul Penal.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezulat că cel în cauză se afla sub influența alcoolului, valoarea rezultată fiind de 0.35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Marţi, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost  reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Advertisement
Advertisement

Lasă un răspuns

Descoperă mai multe la Ziarul Top

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura