Vremea azi, 13 aprilie. Joi se încălzește. Sunt anunțate temperaturi plăcute și un cer senin

Joi se încălzește. Avem vreme destul de plăcută, cu soare, dar și câțiva nori de ploaie dimineața, în jumătatea estică a țării.  

Maximele pleacă de la 13 grade în depresiuni și ajung la 20-21 de grade în sudul României.

Vremea în țară

În Dobrogea și Bărăgan mai apar ceva înnorări și s-ar putea să picure la începutul zilei. Apoi cerul se degajează treptat și se face mai cald decât ieri. Vor fi 18-19 grade pe la amiază.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei sunt ceva condiții de ploaie în orele dimineții. Atmosfera devine foarte plăcută după prânz și temperaturile cresc simțitor. Miercuri au fost 12 grade, joi se vor atinge 17-18 grade în această zonă.

Un aer mai cald pătrunde și în jumătatea nordică a Moldovei și în Bucovina. Norii se risipesc treptat și o să avem vreme frumoasă și până la 16-17 grade după prânz.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș se mai încălzește puțin. Dimineața sunt condiții de ceață pe la câmpie, dar amiaza ne aduce soare, atmosferă plăcută și 14-15 grade în termometre.

Ziua a început cu ceață și în vestul României. Apoi se arată soarele și se face mai cald decât ieri. Maximele ajung pe la 18 grade, iar în sudul Banatului se intensifică vântul. Pe seară se adună norii, iar la noapte apar câteva averse cu descărcări electrice.

În Transilvania este ceață dimineața în depresiuni. Mai târziu prindem vreme bună, câțiva nori și temperaturi în creștere. Se ating 14-15 grade, iar după lăsarea nopții, în vestul provinciei este posibil să plouă.

În Oltenia domină atmosfera cu soare. Se face un pic mai cald decât ar fi normal la această dată și maximele ajung la 19, poate 20 de grade. La noapte apar ceva înnorări și condiții de averse în vestul Olteniei.

În ținuturile sudice ne așteaptă o zi plăcută, cu temperaturi mai ridicate decât ieri. Se înnorează în unele zone, dar nu sunt anunțate ploi, iar la amiază se ating 20-21 de grade.

Lasă un răspuns