A fost INAUGURAT BAZINUL OLIMPIC din Piteşti

Începând de astăzi, municipiul Piteşti se poate lăuda cu un Bazin Olimpic dotat la standarde europene. Eforturile depuse în special de către primarul Cristian Gentea au dat roade, iar la Piteşti există un bazim omologat la standarde europene. La deschiderea de astăzi au fost prezenţi lideri politici din Argeş, primari şi parlamentari, preşedintele CJ Argeş, Ion Mînzînă, dar şi preşedinţii Federaţiilor de Volei şi Baschet şi bineînţeles, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, Camelia Potec. Cu toţii au subliniat un lucru important: fără eforturile primarului Gentea acest bazin nu ar fi arătat în nicio secundă aşa de bine.

Cristian Gentea: “Totul a început cu un proiect de eficientizare energetică, mai exact partea de acoperiş, panouri solare,  anvelopare termică şi tâmplărie. Acest proiect a început din mandatul trecut. După am constatat că dacă vrem să schimbăm complet faţa Bazinului Olimpic din Piteşti avem nevoie de mai mult decât atât. Am explicat situaţia în Consiliul Local, consilierii au fost de acord şi le mulţumesc pe această cale. Am investit în jur de 10 milioane de lei şi ne-am ocupat de partea de infrastructură, conducte pentru utilităţi, plafonul acesta superb pe care sper să îl apreciaţi partea de tribune, sala de forţă, bazinele de recuperare şi toată amenajarea exterioară. Pentru asta am apelat la specialişti, am ţinut tot timpul legătura cu doamna Camelia Potec, care ne-a dat numai sfaturi bune şi le-am urmat”

Camelia Potec: “Sunt onorată să mă aflu astăzi aici şi vreau în primul rând să-i mulţumesc domnului primar pentru că din prima zi, de la prima discuţie pe care am avut-o, explicându-mi că îşi doreşte să renoveze acest bazin, acest punct de referinţă foarte important al nataţiei din România, pot să spun că am avut încredere încă de la început că va realiza acest lucru şi mai mult decât atât, a reuşit poate nu chiar în fiecare săptămână, dar în ultima perioadă, cu siguranţă în fiecare săptămână să mă ţină la curent cu stadiul lucrărilor şi tot progresul realizat la modernizarea Bazinului. De aceea am spus că sunt onorată să mă aflu astăzi aici, pentru că am văzut un om care şi-a dorit, a spus de la început că va face şi iată că a reuşit să facă alături de echipa dânsului acest proiect. Am înotat de multe ori în acest bazin şi vă spun că Piteştiul a fost şi a rămas o locaţie foarte importantă pentru nataţia românească, atât din punct de vedere organizatoric, asta pentru că vom reveni la Piteşti cu competiţii încă din acest an, dar şi din punct de vedere al performanţelor.

Lasă un răspuns