Primarul Gentea i-a mulțumit, în mod special, managerului ANA CLEAN SOLUTION

Miercuri, la inaugurarea Bazinului Olimpic din Pitești, primarul Cristian Gentea a demonstrat că apreciază implicarea oamenilor de afaceri din județ în viața comunității argeșene și a ținut să îi mulțumească public managerului firmei Ana Clean Solution, Eduard Florea, ce a contribuit printr-o sponsorizare semnificativă: scaunele din tribune și montajul acestora. ”Vreau să mulțumesc firmei Ana Clean Solution, domnului Eduard Florea, un om cu totul deosebit care a venit la mine, fără să ne cunoaștem, și și-a dorit să ne ajute. Dovadă a generozității sale sunt scaunele din tribune care sunt rezistente la foc și care au fost aduse din Portugalia” a spus primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea.

Eduard Florea :”Solidaritatea este un pilon esențial pentru a ne asigura tuturor un viitor sustenabil”

Managerul Ana Clean Solution, Eduard Florea ne-a declarat că i-a făcut plăcere să contribuie la un viitor mai bun pentru comunitatea în care trăiește.

”Solidaritatea este un pilon esențial pentru a ne asigura tuturor un viitor sustenabil. Susținem cu tărie proiectele benefice pentru evoluția frumoasă a copiilor și a tinerilor .De aceea, am ales să ne implicăm activ în renovarea Bazinului Olipmic din Pitești. Sunt de părere că binele începe cu fiecare dintre noi!” ne-a transmis Eduard Florea, managerul Ana Clean Solution.

Despre “ANA CLEAN SOLUTION”

Firma de curățenie Ana Clean Solution înseamnă un concept nou, profesionist, în care accentul a fost pus pe personalul uman și pe echipamente profesioniste de cea mai înaltă calitate. Ana Clean Solution este în continuă extindere și evoluează constant. Compania se concentrează pe calitatea serviciilor, pe seriozitate și pe satisfacția clienților. Compania se adresează, în egală măsură, beneficiarilor privați, firmelor, instituțiilor și asociațiilor de proprietari.

Lasă un răspuns