Argeș. Bărbat de 69 de ani, ARESTAT după ce a încercat să violeze o femeie!

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de viol.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 31 martie a.c., în jurul orei 10:00, un bărbat de 69 de ani, din Cocu, ar fi condus, prin constrângere, în locuința sa, o femeie de 73 de ani, cu care, prin constrângere și violență, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor Serviciului Criminalistic, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința bărbatului.

Reamintim că, după administrarea probatoriului, la data de 01 aprilie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată” potrivit IPJ Argeș.

Advertisement

Lasă un răspuns