Argeș. La doar 21 de ani a ajuns după gratii!

Un tânăr de 21 de ani a reușit sa își arate ambiția de a ajunge în spatele gratiilor, iar în cele din urmă a reușit. Recent, acesta a fost oprit de polițiștii rutieri în comuna Bascov, fiind surprins conducând o mașină fără permis în timpul unui control de rutină. După legitimarea sa, autoritățile au descoperit că era cercetat în mai multe anchete pentru infracțiuni rutiere.

„În ziua de 20 aprilie a.c., politistii din cadrul Serviciului Rutier Arges au contionuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de conducere cu dreptul de a conduce suspendat, și au reținut un tânăr de 21 de ani, din Bascov.

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 15 spre 16 aprilie, cel în cauză a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității de domiciliu, având dreptul de a conduce suspendat, cel în cauză fiind cercetat sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni la regimul rutier.

După administrarea probatoriului, tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Lasă un răspuns